Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ziemniaczana z pestkami dyni

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 4 szt
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
pestka dynii 2 łyżki
papryka czerwona 1 szt
marchewka 1 szt
korniszony 3 szt
cebula czerwona 1 szt
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ziemniaczana z pestkami dyni

Ziemniaki dobrze myjemy gotujemy w mundurkach. Po ugotowaniu obieramy je i kroimy w kostkę. Marchewkę skrobiemy gotujemy i zimna kroimy w kosteczkę .
Cebulę siekamy. Korniszony kroimy w kostkę . Paprykę czerwona myjemy i kroimy w kostkę. Do pokrojonych składników dodajemy tuńczyka z oleju i pestki dyni. Mieszamy. doprawiamy pieprzem i solą do smaku. Podajemy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 22.10.2012 21:10
bardzo lubię pestki dyni
V_kuchareczka 21.10.2012 09:00
super
Ola1984 21.10.2012 08:57
Ciekawe połączenie.
iwa643 21.10.2012 07:27
Polecam na kolacje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak