Pasta z tuńczykiem

Pasta z tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • ogórki kiszone

    2-3 sztuki
  • cebula

    1 główka
  • por

    1 sztuka
  • majonez

    do smaku
  • sól, pieprz ziołowy PRYMAT

    do smaku
  • jaja na twardo

    3-4 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka, ogórki, cebulę oraz pora pokroić w drobną kosteczkę; dodać do tego tuńczyka. Całość wymięszać z majonezem. Doprawić solą i pieprzem. Pasta jest doskonała na kanapki na śniadanie. Jeżeli ktoś lubi to może poeksperymentować i dodać do niej groszek lub kukurydzę. Życzę smacznego:-)

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (18)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

26.05.2011 10:11
uwielbiam ją

Margo1

26.05.2011 10:11
uwielbiam ją

Monika192

21.01.2011 15:13
pyszności

aga130982

03.11.2010 09:41
pycha

stokrotka

01.11.2010 10:24
super pasta, smaczna

Katarzyna/kate1980

03.10.2010 09:51
super

TyTaN

29.09.2010 13:54
robię podobna

Patrycja40

14.09.2010 12:00
super

ana00

31.08.2010 08:03
uwielbiam pasty ;)

Agnieszka191

27.08.2010 19:28
nie przepadam za rybami ale pzrepis warto zachować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat