Składniki:
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
szynka szwarcwaldzka | 5 plastry |
figi | 2 duże |
ser z niebieską pleśnia | 5 dag |
jajko | 3 szt |
śmietana 30% | 200 ml |
tłuszcz do formy | |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | |
sól | |
pieprz |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
szynka szwarcwaldzka | 5 plastry |
figi | 2 duże |
ser z niebieską pleśnia | 5 dag |
jajko | 3 szt |
śmietana 30% | 200 ml |
tłuszcz do formy | |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: