Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Meksykański farsz do naleśników

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kukurydza w puszce 3 łyżki
cebula 1 szt
fasola czerwona z puszki 3 łyżki
groszek konserwowy 2 łyżki
woda 1 łyżka
koncentrat pomidorowy 1 łyżeczka
musztarda 1/2 łyżeczki
ketchup łagodny 1 łyżka
sos sojowy 1/2 łyżeczki
oregano 1/2 łyżeczki
Bazylia suszona Prymat 1/2 łyżeczki
sól do smaku
papryka czerwona 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Meksykański farsz do naleśników

Wrzucamy wszystkie składniki do blendera i miksujemy do uzyskania spójnej konsystencji. Smażymy górę naleśników, następnie smarujemy farszem jeden z nich, przykrywamy go drugim i jemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 10.10.2012 16:13
meksykańskie smaki.. mm to lubię
Wiesława1 10.10.2012 10:01
ciekawe
caffee_tea 09.10.2012 21:25
super przepis... chetnie wyprobowac ten przepis
caffee_tea 09.10.2012 21:25
super przepis... chetnie wyprobowac ten przepis
caffee_tea 09.10.2012 21:25
super przepis... chetnie wyprobowac ten przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak