Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z czerwoną fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 1 puszka
kurydza 1 puszka
cebula 1 szt
papryka konserwowa 1 szt
majonez 1/2 szkl
jogurt naturalny 1/2 szkl
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z czerwoną fasolą

Fasolę i kukurydzę odlewamy z zalewy. Jajka ugotowane na twardo kroimy w kostkę, cebulę drobno siekamy. Paprykę konserwową kroimy w cienkie paski. Wszystko wrzucamy do miski, doprawiamy solą i pieprzem a następnie mieszamy. Do 1/2 szklanki majonezu dodajemy 1/2 szklanki jogurtu, mieszamy i takim osem polewamy sałatkę. Ponownie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pietruszka 07.10.2012 11:14
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak