Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrągi wędzone

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrągi 3 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrągi wędzone

Pstrągi oczyścić z wnętrzności, odciąć głowy, umyć. Natrzeć przyprawami i nadziać na haczyki. Zawiesić w wędzarni i wędzić ok. 1 - 1,5 godziny drzewem owocowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 19.11.2013 15:48
ładne rybki
fotoviderek 30.04.2013 07:05
Uwielbiam wędzone pstrągi :)
jeta72 22.04.2013 14:34
zjadłabym z przyjemnością :-)
Seba 25.10.2012 09:42
pycha
Wafelek2601 12.10.2012 09:45
Pyszne są takie świeżo uwędzone rybki
adelajda 30.09.2012 10:40
takie świeżo wędzone najlepsze !
K&J 30.09.2012 10:23
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak