Wieprzowina do obiadu

Wieprzowina do obiadu

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka wieprzowa bez kości

    pól kg
  • margaryna

    1/2 kostki
  • cebula

    1 sztuka
  • sól

    wg uznania
  • kucharek

    wg uznania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na patelni roztopić margarynę. pokroić w kostkę cebulkę. Jak się zarumieni dodać pokrojone w kostkę mięso. Dodać przyprawy i smażyć aż mięso będzie miękkie. Co jakiś czas dodać odrobinę wody. Idealne do ziemniaków.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kate131

18.05.2011 08:47
pycha

stokrotka

19.02.2011 13:02
pyszne

IlonaAlbertos

16.02.2011 15:46
Ciekawy przepis :)

Justyna223

19.08.2010 18:25
ja też:)

aga130982

13.07.2010 17:07
muszę kiedyś na obiad zrobić :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat