Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Placuszki z cukinią i miętą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinia 40 dag
mięta świeża siekana 1 łyżeczka
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
sól
pieprz
ser gouda 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Placuszki z cukinią i miętą

Cukinie umyć i zetrzeć na dużych oczkach.Dobrze odcisnąć i wymieszać z jajkiem,bułką tartą,miętą oraz z zółtym serem. Wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.Podawać same lub z jogurtem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jozefinach 02.10.2012 08:34
Piękne.
Rafał10 28.09.2012 10:16
ciekawe połączenie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak