Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Schab umyć, osuszyć i pokroić na 5 lub 6 kotletów. Każdy z nich rozbić tłuczkiem do mięsa i oprószyć solą i pieprzem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    oryginalne schabowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    K&J

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    sylwia2626

    musi być wyśmienity
  • 0
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    Smakowicie, tylko jeść
  • 0
    zdjecie-239
    Opublikowano

    marta1371

    To się nazywa schabowy, smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    smaczny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !