Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona karkówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól zmiękczająca 10 g
przyprawa do duszenia 20 g
Majeranek suszony Prymat 25 g
Kucharek SMAK LATA 10 g
karkówka 500 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona karkówka

Karkówkę płukam i kroje w plastry, posypuje wszystkimi przyprawami i odstawiam na noc do lodówki. Następnego dnia wkładam karkówkę do naczynia żaroodpornego i piekę 1 h w temp. 200 stopni C. Idealna na ciepło do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 18.11.2012 19:52
smaczne
Norgiusz 31.08.2012 10:01
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak