Składniki:
jeżyny | 2 szklanki |
mąka | 2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier | 0,5 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
sól | 1 szczypta |
śmietana | 1 łyżka |
margaryna | 12 dag |
jeżyny | 2 szklanki |
mąka | 2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier | 0,5 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
sól | 1 szczypta |
śmietana | 1 łyżka |
margaryna | 12 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: