Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos koperkowy, jajko i ziemniaki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 2 łyżki
cebula 0,5 sztuki
koperek 0,5 pęczka
jajko 3-4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: sos koperkowy, jajko i ziemniaki

Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na margarynie.
Następnie zalać ją szklanką wody.
Włożyć posiekany koperek , troszkę wegety i soli do smaku.
Gotować z 10 min. na małym ogniu i zrobić zaklepkę (zaciągnąć wodą z mąką).
Ugotować jaja i ziemniaki podać ze sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 26.06.2013 11:29
fajna potrawka
Ewelina38 11.02.2013 20:21
i jak dla mnie nic więcej nie potrzeba - jedzonko wyśmienite :)
Grazyna0211 14.11.2012 17:52
smaczne szybkie danie
Rafał10 22.09.2012 11:17
Uwielbiam takie dania, łatwe i niezwykle smacznie :)
wedith1 28.08.2012 20:58
proste, tanie i mogę jeść codziennie:)
wedith1 28.08.2012 20:58
proste, tanie mogę jeść codziennie:)
mariusz14 23.08.2012 20:59
pyszne
alaaa 22.08.2012 20:57
to jest proste danie ale jakie smacznee
malinka18 22.08.2012 15:54
szybki letni obiadek...
ziutula
ziutula 22.08.2012 13:40
i nic lepszego na obiad nie trzeba...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak