Składniki:
wywar z kości i warzyw | 1,5 l |
kasza jęczmienna | 100 g |
ziemniaki | 4-5 szt. |
grzyby suszone | 20-30 g |
tłuszcz do smażenia | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 szt. |
cebula | 1 szt. |
wywar z kości i warzyw | 1,5 l |
kasza jęczmienna | 100 g |
ziemniaki | 4-5 szt. |
grzyby suszone | 20-30 g |
tłuszcz do smażenia | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 szt. |
cebula | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: