faszerowne jajka

faszerowne jajka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    8
  • pieczarek

    12
  • cebula

    2
  • kilka łyżek majonezu

  • sól, pieprz

  • pęczek natki pietruszki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki i jajka ugotować. Cebulę zeszklić na patelni i połączyć ją z pokrojonymi w kostkę pieczarkami oraz żółtkami jajek. Całość dokładnie wymieszać, doprawić do smaku i dodać posiekaną natkę pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mic

25.05.2012 21:57
ile jaj:)

Agnik

28.11.2011 17:49
wygląda smacznie

iknkirke

11.05.2011 08:54
pycha

kiziolek201

30.12.2010 17:48
To coś dla mnie:)

dana2

29.07.2010 19:21
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat