Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażony pstrąg

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg świeży 4 filety
olej
sól do smaku
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: Smażony pstrąg

Pstrąga podzielić na mniejsze części, umyć i osuszyć. Obtoczyć w mące, soli i pieprzu. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agam26 24.05.2013 14:53
dzięki temu, że są drobno pokrojone są chrupiące i jednego gryza.
Henryka2 19.04.2013 20:47
3cm kawałeczki, hmm czy to ma być sałatka? Na zdjęciu też nie widać takich małych kawałeczków.
agam26 31.07.2012 11:58
myślę, że tak
francuzik 31.07.2012 11:12
wygląda przepysznie! A czy można użyć np szczupaka czy sandacza?
agam26 31.07.2012 08:38
Miałam na myśli raczej małę kawałki ok. 3 cm.
SmacznaPyza 30.07.2012 20:00
ale co to znaczy podzielić? w dzwonka czy filety i na kawałki - sprecyzuj, proszę
treonina 30.07.2012 17:29
pycha
Marcin Vw1 30.07.2012 17:00
lubie takie rybki
edita15 30.07.2012 16:47
smaczne
tom 30.07.2012 16:43
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak