Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybka pekinska

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
pomidory 3 szt
cebula 1 szt
Kukurydza z Puszki 0,5 szt
ser feta 1 kosta
ogórki 6 małe
Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat 2 saszetki

Przepis i sposób przygotowania na: Szybka pekinska

Kroimy: kapustę jak "szatkowaną", pomidory i cebulę na ćwiarki i paski, ogorki w plasterki, ser feta w kostkę. Wszystko razem z kukurydzą wrzucamy do dużej misy, zalewamy sos rozrobianym zgodnie z przepisem na saszetce i delikatnie mieszamy. Wsawiamy na pół godziny do lodówki do schłodzenia i zajadamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak