Sakiewki z mielonym

Sakiewki z mielonym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • opakowanie ciasta francuskiego

  • mięso mielone

    20 dag
  • ser

    10 dag
  • musztarda delikatesowa

    2 łyżki
  • keczup łagodny

    2 łyżki
  • cebula

    0,5 szt.
  • szczypiorek

    0,25 pęczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Farsz: Ser zetrzeć na tarce. Cebulę i szczypior drobno posiekać. Wszystkie składniki farszu dokładnie ze sobą zamieszać. Z ciasta francuskiego powycinać jednakowej wielkości prostokąty. Na połowie porozkładać farsz i zakryć drugim prostokątem. Dokładnie posklejać ze sobą boki. Piec około 20 minut, aż ciasto się ze złoci.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

agnieszka189

01.04.2011 10:08
lubię francuskie ciacha z pikantnymi i słonymi nadzieniami

gusia1000

05.12.2010 20:17
Pycha.

edyta18-20

08.09.2010 21:11
pyszne i ciekawe danie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat