Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka z pieczrka i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 2 szt
pieczarki 1/2 kg
ser 300 deko
cebula 1 szt
Kucharek przyprawa do potraw
sól
masło
pieprzz

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka z pieczrka i serem

Bułki przekrajany wzdłuż. Pieczarki obieramy i kroimy w plastry. Cebulę kroimy w drobną kostkę. Rozgrzewamy patelnie, dodajemy masło, pieczarki i cebulę. Dusimy . Na koniec doprawiamy do smaku. Ser trzemy na tarce o małych oczkach.Bagietki smarujemy cienko masłem, wykładamy farsz i posypujemy startym serem.. Zapiekamy w piekarniku ok. 10-15 min. w temp. 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 13.09.2012 08:24
super
Ewelina47 12.09.2012 13:38
super i szybko można zjeść
malaczarna23 03.09.2012 09:10
też tak robię:) pycha
Anna152 01.08.2012 07:14
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak