Sposób przygotowania
Obraną marchewkę i obrane jabłko oraz ogórka kiszonego zetrzeć na jarzynówce. Kapustę pekińską oczyścić i drobno poszatkować. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. W szklance wymieszać ze sobą oliwę, sos sałatkowy francuski, sok z cytryny, sól i pieprz. Sosem polać surówkę, wymieszać i odstawić na co najmniej 15 minut w celu \" przegryzienia się\".
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
Iwusia
cukiereczek
Mariposas
anecia04
Konto zablokowane
Konto zablokowane
SYLWIA63
rakow2
Magda60
kielcok1
Barbara55
Babciagramolka
ilka_86
szajba2
Agnik
Karolina69
Karolina69
Karolina69
Kate131
ben-ka
Paweł10
IKrakowianka
RenataZ-et