Ser we francuskiej pierzynce

Ser we francuskiej pierzynce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto francuskie

  • kawałków prostokątnych sera gauda

    5 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Każdy kawałek sera dokładnie zawijamy w ciasto francuskie. Doprawiamy solą i pieprzem. Zapiekamy do momentu kiedy ciasto się zarumieni. Gotowe polewamy ketchupem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

adam1f

06.04.2012 07:47
dobry

agnieszka189

02.04.2012 22:50
Już sobie wyobrażam jak ten ser wypływa :)

Justa32

18.10.2011 19:17
smaczne

gusia1000

13.12.2010 23:42
Danie na medal.

Henryka2

01.12.2010 12:40
Super danko!

berys18

01.12.2010 07:20
zgadzam sie, fajny przepis

edyta18-20

29.09.2010 06:17
bardzo ciekawy pomysł na szybkie co nie co

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat