Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

fasolka szparagowa z bułką i mięsem

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
100 dag
masło
30 gram
mięso mielone
20 gram
Bułka tarta klasyczna Prymat
20 gram
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
cebula
30 gram
olej
2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa z bułką i mięsem

Kroki postępowania

1
fasolke pokroić w mniejsze kawałki ugotować do miękkości w osolonej wodzie(zawsze sól dodwać pod koniec gotowania ponieważ fasolka tak szybciej sie gotuje) odcedczić
Krok 1 - fasolka szparagowa z bułką i mięsem foto
2
na patelni rozgrzac olej podsmażyć cebulke(piórka) i wrzucić mięso mielone mięso dobrze podsmażyć przyprawić
odstawić do ostygnięcia
Krok 2 - fasolka szparagowa z bułką i mięsem foto
3
na patelni rozpuscić masło dodać fasolke i mięso opruszyć bułką tartą i przyprawić do smaku

smacznego!:)
Krok 3 - fasolka szparagowa z bułką i mięsem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia26 29.07.2012 09:39
zdrowe i jakie smaczne :)
Cukiereczek13 26.07.2012 10:48
z miesem jeszcze nie jadlam :)
IZABELA29 26.07.2012 09:01
zawsze gotuję tylko z bułka z mięsem nigdy nie robiłąm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak