Wiosenna mizeria z rzodkiewką

Wiosenna mizeria z rzodkiewką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki

    3 szt.
  • pęczek rzodkiewki

  • śmietana 9%

    1 kubek
  • koper świeży

  • cebula biała

    1/2 szt.
  • szczypiorek posiekany

    1 szkl.
  • sól i pieprz

  • ocet

    2 łyż.
  • cukier2

    łyż.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki i rzodkiewkę pokroić w plasterki. Posypać drobno posiekanymi ziołami. Dodać drobno pokrojoną cebulę, ocet i cukier. Doprawić solą i pieprzem. Zalać śmietaną.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

18.12.2010 00:19
zawsze ją lubię jeść z ziemniakami.

bernika

22.09.2010 16:56
zobacz tutaj: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/49799/wiosenna-mizeria-z-rzodkiewka.html

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat