Składniki:
kukurydza konserwowa | 1/2 szklanki |
sałata rzymska | 1 szt |
natka pietruszki | 1 szt |
ogórek zielony | 1 szt |
oliwa | 100 ml |
cukier kryształ | 1 łyżeczka |
sól, pieprz do smaku | |
masło do smażenia | |
rabarbar | 1 łodyga |
rzodkiewka | 1 pęczek |
kukurydza konserwowa | 1/2 szklanki |
sałata rzymska | 1 szt |
natka pietruszki | 1 szt |
ogórek zielony | 1 szt |
oliwa | 100 ml |
cukier kryształ | 1 łyżeczka |
sól, pieprz do smaku | |
masło do smażenia | |
rabarbar | 1 łodyga |
rzodkiewka | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: