pieczareki w kokilkach

pieczareki w kokilkach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    500 g
  • wątróbka drobiowa

    4 szt
  • śmietana

    100 ml
  • cebula biała

    1 szt
  • masło

    3 łyzki
  • mąka

    1 łyzka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pieczarki drobno pokrpoic i udusic z posiekana na drobno cebulka na 1 łyzce masła.Dodac smietane rozmieszana z maka Przyprawic sola i pieprzem Watróbki oczyscic i smazyc na masle 5 minut.Jednoporcjowe naczynka zaroodporne posmarowac masłem i wkładac do kazdego po 1 watrubce podzielonej na kawałki.Przykryc pieczarkami ze smietana Posypac tarta bułka i zapiekac po 10 minut w temperaturze

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat