Składniki:
rodzynki | pół szkl |
likier migdałowy | 4 łyżki |
jajko | 6 szt |
mleko | 2 szkl |
sól | szczypta |
cukier | 1 łyżka |
mąka | 2 szkl |
masło | 1 łyżka |
cukier puder | niecała łyżka |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
tłuszcz | do formy |
wanilia | 1 (starta) |
rodzynki | pół szkl |
likier migdałowy | 4 łyżki |
jajko | 6 szt |
mleko | 2 szkl |
sól | szczypta |
cukier | 1 łyżka |
mąka | 2 szkl |
masło | 1 łyżka |
cukier puder | niecała łyżka |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
tłuszcz | do formy |
wanilia | 1 (starta) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: