Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sznycle z jajiek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 6 szt
jajko 1 szt
kajzerka 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól do smaku
pieprz do smaku
pietruszka zielona garść
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: sznycle z jajiek

Jaja ugotować, zmielić przez miazgę dodać surowe jajko, namoczona kajzerkę, pietruszkę i przyprawy. Wymieszać wszystko na jednolita masę. Uformować sznycle, obtoczyć w bułce tartej i usmażyć.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 26.06.2012 21:57
jeszcze takich nigdy nie robiłam... muszą być pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak