Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Sałata z świeżym szpinakiem i bakłażanem

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata
1/3 szt
liście szpinaku
1 garść
bakłażan
1 szt
majonez
2 łyżki
czosnek
1 ząbek
sól
Sklep Prymat
śmietana
4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata z świeżym szpinakiem i bakłażanem

Liście sałaty myjemy układamy dodajemy liście szpinaku . Bakłażana myjemy kroimy w paseczki posypujemy przyprawą do grilla i grillujemy . Układamy na liściach sałaty i szpinaku . Robimy sos czosnkowy .Mieszamy śmietanę z majonezem dodajemy wyciśnięty czosnek mieszamy doprawiamy solą . Polewamy sałatkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 25.06.2012 15:56
rewelacja;)
aginaa 24.06.2012 20:49
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak