Składniki:
mąka | 25 dag |
cukier puder | 15 dag |
masło | pół kostki |
serek mascarpone | 15 dag |
cukier | 10 dag |
jajko | 3 |
sok z cytryny | 1 łyżka |
otarta skórka z cytryny | 1 łyżka |
jeżyny | pół kg |
galaretka truskawkowa | |
ser ricotta | 25 dag |
mąka | 25 dag |
cukier puder | 15 dag |
masło | pół kostki |
serek mascarpone | 15 dag |
cukier | 10 dag |
jajko | 3 |
sok z cytryny | 1 łyżka |
otarta skórka z cytryny | 1 łyżka |
jeżyny | pół kg |
galaretka truskawkowa | |
ser ricotta | 25 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: