pomidorowa ziołowa

pomidorowa ziołowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • porcja rosołowa

    1
  • kostka rosołowa

    1-2
  • makaron świderki

    4 garście
  • włoszczyzna

    1
  • sok pomidorowy

    0,5 litra
  • serek topiony śmietankowy

    1
  • szczypiorek

    do smaku
  • pietruszka zielona

    do smaku
  • koper świeży

    do smaku
  • lubczyk

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

  • Pieprz czarny- MŁYNEK

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Porcję rosołową ugotowałam z kosdtkami rosołowymi i włoszczyzną. Dodałam makaron świderki, sok z pomidorów, serek topiony, koncentrat i przyprawy. Gotowałam do miękkości makaronu. Na koniec posypałam świeżymi ziołami.

Smacznego :)

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Dorian

08.08.2012 18:37
apetyczna zupka

Betka

23.06.2012 11:08
uwielbiam pomidorową;)

owca441

22.06.2012 17:20
świetna

parysek10

22.06.2012 16:57
uwielbiam

patusia

22.06.2012 16:15
Bardzo lubię pomidorową zupę. Pycha :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat