Składniki:
buraki | 1/2 kg |
cebula | 1 sztuka |
ziemniaki | 3 sztuki |
oliwa | 2 łyżki |
bulion | 1 litr |
sok z cytryny | 1 łyżka |
łagodna pasta paprykowa | 2 łyżki |
cukier | ok 1/2 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
tymianek | 1/2 łyżeczki |
jabłko kwaśne | kilka szt. |
buraki | 1/2 kg |
cebula | 1 sztuka |
ziemniaki | 3 sztuki |
oliwa | 2 łyżki |
bulion | 1 litr |
sok z cytryny | 1 łyżka |
łagodna pasta paprykowa | 2 łyżki |
cukier | ok 1/2 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
tymianek | 1/2 łyżeczki |
jabłko kwaśne | kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: