Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Wafelki ryżowe ze szpinakiem

5.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło
1 lyzka
czosnek
1 zabek
feta
1/3
szpinak
200 g
wafelki ryżowe
1 (małe)

Przepis i sposób przygotowania na: Wafelki ryżowe ze szpinakiem

Na patelni rozpuszczamy masło i dusimy pod przykryciem mrożony szpinak. Następnie dodajemy 1/3 fety oraz wyciśnięte przez praskę 1 ząbek czosnku. Na każdy mini wafelek ryżowy nakładamy trochę ostudzonego szpinaku, posypujemy pokruszoną feta. Najlepsze jest podane od razu po przygotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 22.08.2012 17:01
pycha
goofy9 10.08.2012 23:14
ciekawe
cukiereczek 07.07.2012 06:20
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak