Gwiazdka

Gwiazdka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mleka

    2 szkl
  • budyniu waniliowego

    1 opakowanie
  • cukru

    3 łyżki
  • kostki masła

    0,5
  • cukru pudru

    0,5 szkl
  • mielonych migdalow

    6 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z dwóch gotowych spodów biszkoptowych wytnij gwiazdy. Z mleka, budyniu i cukru ugotuj budyń. Wystudź.

Utrzyj masło z cukrem pudrem. Ciągle ucierając, dodawaj małe porcje budyniu. Odłóż 1/3 kremu. Pozostały wymieszaj z mielonymi migdałami. Biszkopty przełóż kremem migdałowym. Tort udekoruj kremem i wisienkami. Oprósz pudrem.

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

annamariakowalczyk3

08.09.2010 08:13
pyszności.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat