Składniki:
truskawki | 20 dkg. |
czerwone porzeczki | 20 dkg. |
jagody | 20 dkg. |
cukier | 3/4 szkl. |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
likier pomarańczowy | 1 łyżka |
płatki migdałowe | 1 łyżka |
śmietana 30% | 1 kubek |
jeżyny | po 20 dkg. |
maliny świeże | po 20 dkg. |
truskawki | 20 dkg. |
czerwone porzeczki | 20 dkg. |
jagody | 20 dkg. |
cukier | 3/4 szkl. |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
likier pomarańczowy | 1 łyżka |
płatki migdałowe | 1 łyżka |
śmietana 30% | 1 kubek |
jeżyny | po 20 dkg. |
maliny świeże | po 20 dkg. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: