Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po grecku
Kroki postępowania
Smacznego!!!
filet z dowolnej ryby | 50 dag |
mąka | 2 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
sól | szczypta |
olej | 0,5 szklanki |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 0,5 sztuki |
cebula | 3 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
ziele angielskie | 5-6 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: