jesienne racuszki

jesienne racuszki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • miąższ z dyni

    80 dag
  • mąka pszenna

    3 łyżki
  • sól

    do smaku
  • olej

    do smażenia
  • jajko

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

dynię pokroić na cienkie plastry make przesiać ze szczyptą soli zmiksować z jajkiem dodając tyle jasnego piwa co trzeba aby powstało dość luźne ciasto plastry dyni maczać w cieście i smażyć

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Juleczka20

13.09.2011 11:42
super

marzena06

10.10.2010 10:31
pysznie brzmi

anja3107

09.07.2010 14:49
pychota

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat