Surówka z młodej kapusty

Surówka z młodej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    1 pęczek
  • cebula

    1 szt
  • marchew

    1 szt
  • oliwa

  • kapusta

    1 młoda
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić i poszatkować.
Rzodkiewki umyć i pokroić w talarki.
Marchewkę obrać, umyć i zetrzeć na tarce.
Cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę.
Wszystko wrzucić do miski, doprawić do smaku, dodać trochę oliwy, wymieszać i odstawić na 10 minut aby smaki się przegryzły.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

SylwiaMagdaSabin

24.02.2012 11:14
super

rjustysia

11.02.2012 15:34
Zawsze mam w lodówce dwie główki: białą i czerwoną :)i dosyć szybko znikają ;) pyszna surówka :)

ZEWA

15.04.2011 11:10
ja też, dlatego często goszczą na moim stole

ZEWA

15.04.2011 11:10
ja też, dlatego często goszczą na moim stole

ZEWA

15.04.2011 11:10
ja też, dlatego często goszczą na moim stole

ZEWA

15.04.2011 11:10
ja też, dlatego często goszczą na moim stole

evita0007

03.04.2011 10:18
Pyszna,Ja lubie wszystkie surówki kapuściane :)

agnieszka189

07.07.2010 16:01
uwielbiam surówki z młodej kapusty

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat