Składniki:
tuszek flądry | 6 |
zimnej przegotowanej wody | 1 szk |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1/2 łyżeczka |
sosu tryiaki | 4 łyżka |
sosu ostrygowego | 4 łyżka |
sól | |
mąka do obtaczania | |
olej do smażenia |
tuszek flądry | 6 |
zimnej przegotowanej wody | 1 szk |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1/2 łyżeczka |
sosu tryiaki | 4 łyżka |
sosu ostrygowego | 4 łyżka |
sól | |
mąka do obtaczania | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: