Przepis i sposób przygotowania na: żeberka pod przykryciem
Kaszę gotuję, doprawiam vegetą, dodaję starty parmezan i posiekaną pietruszką. Wszystko razem mieszam
Na gotowe żeberka wykładam kaszę.
żeberka | 4 sztuki |
oliwa | 3 łyżki |
koperek | 1 łyżka |
sos sojowy | 5 łyżek |
ząbek czosnku | 1 sztuka |
Goździki całe Prymat | 5 sztuk |
sól | |
kasza gryczana | 1 woreczek |
parmezan starty | 2 łyżki |
pietruszka | 2 łyżki |
wino czerwone | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: