Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz na ostro
Kroki postępowania
do podlania mięsa woda,
olej do smażenia
schab | 70 dag |
papryka | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
red grill | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryczka chilli | 1 sztuka |
woda | 3 szklanki |
olej | do smażenia |
śmietana | 2 łyżki |
mąka | do zageszczenia sosu |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
ziele angielskie | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: