rybka smażona z warzywami

rybka smażona z warzywami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

gr

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dowolnej ryby

    1/2 kg
  • olej

    do smażenia
  • warzywa mrożone

    1 (na patelnię)
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Rybę kroimy w paski posypujemy przyprawą do ryb i odstawiamy na 15minut. Następnie smażymy na rozgrzanym oleju. Gdy sie ryba usmaży wykładamy i na nowo rozgrzanym oleju smażymy warzywa(wrzucamy zamrożone). Gdy się trochę podduszą wrzucamy kostkę rosołową i przyprawiamy ziołami. Gdy warzywa będą gotowe wrzucamy do nich rybę aby się jeszcze podgrzała. Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (32)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jagódka77

22.08.2014 13:52
pomysł wart sprawdzenia

malaczarna23

01.06.2013 07:43
smaczne danie

Monika58

18.11.2012 20:14
super muszę spróbować! :)

Natalia/tubisiek

04.10.2012 20:51
wygląda super :)

leonkot

23.09.2012 09:32
bardzo zdrowe i pyszne

kate.500

31.07.2012 19:28
apetycznie wyglada

irenka

31.07.2012 12:06
pychotka,lubię

Elżbieta17

23.07.2012 11:39
pyszne jedzonko:)

Habibi

20.07.2012 07:40
ja zapiekam w piekarniku i nie używam kostek rosołowych ;)

Dorota59

18.07.2012 11:40
pyszne danie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat