Składniki:
margaryna | 1 kost |
cukier | 13/4 szkl |
mąka pszenna | 2 szkl |
mleko | 1 szkl |
jajko | 5 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier waniliowy | 3 łyżeczki |
rabarbar | 1 kg |
cukier | 5 łyżek |
budyń waniliowy | 1 szt |
margaryna | 1 kost |
cukier | 13/4 szkl |
mąka pszenna | 2 szkl |
mleko | 1 szkl |
jajko | 5 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier waniliowy | 3 łyżeczki |
rabarbar | 1 kg |
cukier | 5 łyżek |
budyń waniliowy | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: