Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana pierś z kurczaka z buraczkami i chrzanem żurawinowym
Kroki postępowania
Sos chrzanowy podać osobno.
filet z piersi kurczaka | 1 szt |
oliwa | 1 łyżka |
rozmaryn | kilka liści |
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól | |
pieprz do smaku | |
jogurt naturalny | 2-3 łyżki |
cukier | do smaku |
żurawina | |
oliwa | 1 łyżka |
buraczki konserwowe | kilka całe |
chrzan żurawinowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: