Surówka z czarnej rzodkwi

Surówka z czarnej rzodkwi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiew

    2 szt.
  • cebula

    1 szt.
  • śmietana

    1/2 szklanki
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiew obrać, zetrzeć na tarce i posolić. Cebulę obrać i drobno posiekać, dodać do rzodkwi. Całość wymieszać z kwaśną śmietaną.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MONIKA62

08.10.2012 17:16
pycha

cooleczka

16.02.2012 09:19
smaczna

anoosia

08.06.2011 02:15
jeszcze nie jadlam takiej

Magdalena/26Mooi

13.11.2010 06:31
jak dla mnie-super;)

iwona332

16.09.2010 14:00
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat