Sposób przygotowania

Krok 2 / 4

Pieczarki kroimy w drobną kostkę i smażymy na maśle. Jeśli pieczarki "puszczą" dużo wody należy ją odlać.
Usmażone pieczarki dodajemy do żółtek, dodajemy śmietanę. Wszystko bardzo dokładnie mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    ekstra :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    wyglądają apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pięknie się prezentują
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    Fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ale ładne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczna, ładnie prezentująca się przekąska:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    ładnie udekorowane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !