Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane mięsnymi pulpetami
Kroki postępowania
Połówki jajek z pulpetami ułożyć na półmisku wyłożonym sałatą.Posypać słodką papryką i udekorować dużymi kleksami sosu chrzanowego.
mięso mielone drobiowe | 150 gram |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/4 łyżeczki |
pietruszka zielona posiekana | 1 łyżeczka |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
chrzan tarty | 1 łyżka |
smietana 18% | 1,5 łyżki |
só | do smaku |
pieprz | do smaku |
sałata zielona | kilka liści |
parmezan | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: