Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczony boczek z dużą ilością czosnku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czosnek 1 główka
Majeranek suszony Prymat
papryka mielona
boczek 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: pieczony boczek z dużą ilością czosnku

boczek,najlepszy chudy przerośnięty ze skórą umyć i osuszyć,Skórę ponacinać w kratkę.Mocno natrzeć zmiażdżonym czosnkiem i solą ,następnie papryką,pieprzem , kminkiem i majerankiem.Odstawić na jakiś czas do lodówki.Następnie przełożyć do natłuczonej blaszki i piec w piekarniku aż będzie miękki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 23.04.2012 19:18
mniammm:))
m1monika 14.04.2012 23:32
oczywiście najlepszy
m1monika 14.04.2012 23:31
taki najlepsay
ewaa 05.04.2012 20:06
pyszny !
Rybciia 05.04.2012 13:44
to musi być pyszne!!!
Krystyna32 05.04.2012 08:24
extra
Anna152 05.04.2012 07:30
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak