Bukiet z jarzyn

Bukiet z jarzyn

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    30 dag
  • groszek zielony

    20 dag
  • małe marchewki

    30 dag
  • gałązki pietruszki

  • masło

  • bułka tarta

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Każdą jarzynę ugotować osobno. Na środku półmisku ułożyć cały ugotowany kalafior, po bokach układać różne jarzyny według gustu. Polać masłem z bulą tartą, przybrać zielonymi gałązkami pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

agata1722

27.09.2011 12:52
pycha

buksiak12

19.09.2010 11:55
musi się fajnie komponować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat