Przepis i sposób przygotowania na: Babka bananowa
Polewa czekoladowa:Składniki włożyć do rondla, podgrzać do rozpuszczenia.Mieszając doprowadzić do wrzenia i polać.
margaryna | 150 gram |
mleko 2% | 150 ml |
rodzynki | 50 gram |
mąka pszenna | 2 1/2 szklanki |
cukier kryształ | 3/4 szklanki |
jajko | 4 sztuki |
banan | 2 sztuki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
mleczna czekolada | 100 gram |
margaryna | 3 łyżki |
mleko 2% | 3 łyżki |
ponadto : | |
wiórki kokosowe | 2 łyżki |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: