Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gotowane Podgarle

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

podgardle 50 dkg
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
ziele angielskie 3 szt
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Gotowane Podgarle

Podgardle myjemy wkładamy do garnka z wodą , solimy każdy według własnego smaku,następnie dodajemy ziele angielskie, liść laurowy , gotujemy ok 30 minut.Po ugotowaniu i ostudzeniu mięso kroimy w plastry podajemy na chleb.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 26.10.2012 09:43
Fajne
Dorota59 09.10.2012 20:38
lubimy
Łukasz15 29.08.2012 14:27
Super do pieczywa
Motorek 05.05.2012 08:51
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak