Przepis i sposób przygotowania na: Domowa roladka
2. Masło utrzeć z pudrem, dodać żółtka oraz olejek. Na koniec dodać wiórki. Krem wyłożyć na ciasto. Zrolować, odrywając pergamin. Udekorować i schładzać 2 godz.
herbatniki | 30 dag |
woda | 1/2 szkl |
cukier puder | 1 szkl |
kakao | 2 łyżki |
masło | 1 kostka |
Krem: | |
masło | 3/4 kostki |
cukier puder | 3/4 szkl |
żółtko jajek | 2 szt |
wiórki kokosowe | 20 dag |
olejek migdałowy | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: